Bel ons: +31 6 41159664

Online desktop

tablet-online-desktop

Wat is een online desktop?

De twee woorden zeggen het al; uw desktop gebruikt u nu niet meer lokaal maar online. Maar u werkt wel precies zo verder zoals u lokaal gewend bent. U krijgt een Windows 10 omgeving met daarin al uw eigen applicaties zoals uw boekhoudpakket, CRM-pakket etc. Het verschil tussen lokaal werken en een online desktop is er dus niet!

Voordelen online desktop

Er zijn voor u alleen maar voordelen. Bekende problemen zoals trage desktops, hoge kosten voor onderhoud, achterstallige of geen back-ups, verlies van gegevens door bijvoorbeeld uitval van computers of door brand, matige beveiliging en niet de juiste gegevens bij de hand hebben als u thuis of onderweg bent, zijn verleden tijd.
Wij bieden voor al deze problemen de perfecte oplossing. Met onze online desktop tackelt u al deze problemen, u bespaart ook nog eens flink op de kosten en uw bedrijf doorgaat een goede innovatie. Deze innovatie brengt onder andere schaalbaarheid met zich mee en grotere productiviteit van uw werknemers en van uzelf doordat er nu ook thuis, onderweg, bij de klant of in het buitenland gewerkt kan worden met exact dezelfde omgeving.
Ook de beveiliging van onze online omgevingen zijn zeer hoog. Uw verbinding naar de desktop die u online benadert, is altijd versleuteld en de data staat altijd in Nederland. Ook staat de data versleuteld opgeslagen in onze redundant uitgevoerde en beveiligde datacenters.
Bent u toe aan nieuwe computers, worden u de kosten voor onderhoud te hoog en verliest u uw eigen focus uit het oog? Dan is het tijd om u te laten ontzorgen met onze online desktop. Zolang uw computer werkt heeft u geen nieuwe nodig! U werkt super snel op een verouderde computer doordat alleen het beeld verzonden wordt. Al het rekenkracht gebeurt in onze datacenters. Ook is uw desktop online te openen vanaf elk apparaat zoals tablet, laptop, mobiel etc. Geen beperkingen meer dus!

Hoe krijgt u een online desktop?

Maak eens een afspraak, dan komen wij vrijblijvend bij u langs. U mag natuurlijk ook bij ons langskomen. U krijgt dan van ons een duidelijke uitleg over de voordelen en wat u van ons en onze online desktop kunt verwachten. Vervolgens laten wij u een demo zien en krijgt u zelf ook de mogelijkheid om te werken in de demo omgeving zodat u er een goed gevoel bij krijgt. U zult dan zien en merken dat u online in een super snelle desktop werkt!
Vraag nu de demo aan en ervaar de voordelen.

 

devices-online-desktop

 

Welke veranderigen brengt dit met zich mee?

Zoals eerder genoemd werkt u op precies dezelfde wijze verder zoals u gewend bent. Desondanks brengt deze vorm van cloud computing wel een kleine verandering met zich mee. U werkt namelijk niet meer lokaal maar online in uw desktop. Er is hiervoor een klein programma nodig die het voor u mogelijk maakt om uw desktop online razendsnel te openen. Als u dit progamma eenmaal heeft geinstaleerd kunt u altijd verbinding maken. U heeft wel op elk apparaat zoals uw tablet, smartphone en laptop een eenmalige installatie nodig. Wij gebruiken het uiterst snelle en veilige Citrix voor het leveren van onze online omgevingen waardoor u het programma Citrix Receiver nodig heeft om verbinding te maken.

Instrueren van de gebruikers

Uiteraard leggen wij u en uw medewerkers precies uit hoe u deze installatie eenvoudig kunt doen. Ook leggen wij u en uw werknemers uit hoe u het maximale uit uw online desktop kan halen. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn kunnen deze altijd via support, of tijdens de uitleg ervan gesteld worden.

Prijzen

De prijzen vallen in de meeste gevallen veel lager uit dan uw huidige omgeving. Vaak heeft u eigen servers nodig die onderhouden moeten worden plus al het onderhoud wat gedaan moet worden om uw bedrijfsapparaten veilig en up-to-date te houden. Dit is allemaal niet meer nodig met de online desktop. Wij ontzorgen u volledig doordat wij uw online omgeving volledig up-to-date en veilig houden. Ook kunnen wij support op afstand leveren wat betekent dat u super snel geholpen wordt. Gaat uw computer stuk? Ook daar hebben wij de oplossing voor. Vanaf € 75,00 heeft u al een zogenaamde thin client waarmee u weer super snel online verder kan werken met onze desktops.

Bekijk het volledige prijzenoverzicht van onze online desktop.

 • Waarom Bubble-IT

  Uw desktop altijd en overal toegankelijk;

  Wij ontzorgen u en uw ICT-zaken volledig;

  Wij zetten uw oude omgeving volledig over;

  Wij bieden gebruiksvriendelijke producten;

  U werkt altijd in een veilige omgeving;

  Uitstekende en snelle online support;

  Ook uw bedrijfseigen applicaties online.

 • Onze partners

  Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Citrix en Microsoft bekend te maken. Hierdoor kunnen we onze klanten extra scherpe prijzen aanbieden en altijd de nieuwste producten.

   

  citrix-logo     microsoft-logo
   

 • Klantervaringen