Bel ons: +31 6 41159664

Cloud computing

cloud computing buttons

Wat is cloud computing?


Cloud computing is de manier om uw ICT-gerelateerde zaken volledig te ontzorgen. Ook werkt u dan met uw gekozen diensten volledig online. Dit kan zijn met een online desktop, maar bijvoorbeeld ook met Office 365. Dit zijn allemaal vormen van cloud computing. Een dergelijke oplossing biedt veel voordelen voor uw bedrijf. U heeft in veel gevallen geen omkijken meer naar uw back-ups, computer- en serveronderhoud. Ook hebt u altijd uw belangrijkste gegevens bij de hand. Eveneens is het kostenbesparend doordat u in veel gevallen geen servers meer nodig hebt en goedkope werkstations volstaan voor een super snelle desktop of applicatie

doordat alleen het beeld naar u toekomt. Ook zijn dure ICT-consultants verleden tijd en voortaan kunt u overal werken; thuis, onderweg of bij de klant. Voor één vast bedrag, per gebruiker, per maand heeft u alles om zorgeloos te werken. Dus dat betekent ook dat u geen omkijken meer hebt naar uw Windows en/of Office licenties.
 

Office 365 of bedrijfseigen applicaties

Het is niet per definitie nodig om een online desktop te nemen om te werken in de cloud. U kunt bijvoorbeeld ook alleen Office 365 in de cloud nemen of in combinatie met een bedrijfsapplicatie. Veel genoemde voordelen gelden dan nog steeds. Maar vergeet niet dat als u alleen Office 365 bij ons afneemt, u nog steeds veel andere werkzaamheden niet in de cloud doet. Vaak gebruikt u ook andere applicaties waar bedrijfskritische zaken in staan zoals een CRM-pakket of een boekhoudpakket. Onze voorkeur gaat dan ook sterk uit naar de online desktop waarmee u zich volledig ontzorgd zoals geen omkijken meer naar back-ups, geen dure servers meer nodig, uw omgeving is dan altijd super snel en u bespaart flink op de kosten. Voor alle voordelen bekijkt u de Online desktop pagina. Wilt u toch graag profiteren van verschillende voordelen van deze vorm van cloud computing? Neem dan contact met ons op.


Is cloud computing veilig?

U werkt verder op precies dezelfde wijze zoals u gewend bent, maar wel in een uiterst beveiligde omgeving. Overal waar u bent logt u veilig in. Uw data zal ook altijd in Nederland staan, de verbinding naar uw werkomgeving is versleuteld en uw data staat altijd versleuteld opgeslagen. Eveneens beschermen wij uw werkomgeving met de beste antivirusprogramma’s en wij verzorgen alle updates van Windows en Office waardoor u altijd de nieuwste beveiligingsupdates heeft. Cloud computing is dus zeer veilig en in veel gevallen zelfs veel veiliger dan wanneer u er geen gebruik van maakt. Ook uw eigen applicaties benadert u altijd via een beveiligde verbinding.


Wat betekent cloud computing voor u?

U krijgt een Windows 10 omgeving of toegang tot zelf gekozen applicaties zoals Office 365 waarmee u precies zo kunt werken zoals u gewend bent, maar dan in de cloud. U logt online in met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens wordt uw omgeving super snel geladen. U kunt uw omgeving personaliseren naar eigen wensen en behoeften.
Met de meeste vormen van cloud computing wordt u ontzorgd van veel ICT-gerelateerde zaken. Laat u volledig ontzorgen door Bubble-IT! Wij regelen alles voor u, van software licenties tot uitstekende support en de migratie van uw huidige omgeving naar de cloud. Uiteraard kunt u nog steeds met uw huidige computers, laptops, tablets etc. online werken. Ook al uw Office applicaties en bedrijfseigen applicaties zijn beschikbaar in uw omgeving.
Dit betekent eveneens dat uw bedrijf nu schaalbaar is, zowel naar boven als naar beneden. Slechts een extra computer, tablet etc. volstaat voor een volledig nieuwe desktop. U bent dan ook niet meer gebonden aan plaats of tijd maar u kunt werken waar en wanneer u maar wilt. Als u kiest voor alleen applicaties in de cloud kan het zijn dat u nog wel krachtige computers nodig hebt, afhankelijk van de applicaties die u niet bij ons in de cloud hebt opgenomen.
 

Waarom bieden wij meerdere vormen van cloud computing?

Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat kan voor u betekenen dat u niet een complete desktop wilt, maar wel van vele voordelen wilt gebruik maken. Werkt u bijvoorbeeld voornamelijk met Office 365? Dan kunt u al uw documenten, mail en overige zaken volledig in de cloud opnemen en u kunt vervolgens thuis, bij de klant, onderweg en zelfs buiten Nederland uw documenten openen vanaf elk device. Ook laden uw applicaties altijd super snel! Eveneens hoeft u niet meer om te kijken naar de licenties van Office. Dit regelen wij allemaal voor u.
 

Bedrijfseigen applicaties

Wilt u graag uw eigen applicaties in de cloud? Dat kan! Elke gewenste applicatie kunnen wij voor u online beschikbaar maken. Dat betekent dat bijvoorbeeld uw boekhoudpakket, CRM-pakket of eigen geschreven software vanaf heden altijd voorzien zijn van back-ups, en altijd en overal toegankelijk zijn. Bekijk alle voordelen of neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Waarom cloud computing bij Bubble-IT?

 • Uw data staat altijd in Nederland. Dit geeft een veilig gevoel en uw data kan dus ook nooit zomaar ingezien worden door welke instantie dan ook. Alleen u heeft toegang tot uw data;
 • Bubble-IT levert support met "korte lijntjes". Dit betekent dat u snel de juiste persoon aan de lijn heeft om u verder te helpen;
 • Wij ontzorgen u als geen ander. Wij verzorgen de volledige migratie van uw huidige omgeving naar de cloud. Ook leveren wij indien nodig support op locatie;
 • Wij zijn partners van Citrix en Microsoft. Dit betekent dat wij u altijd de nieuwste producten tegen de beste prijs kunnen aanbieden;
 • Al onze producten zijn volledig naar wens te personaliseren. U bent dus niet beperkt in uw wensen.

 

 

 

 

 

 • Waarom Bubble-IT

  Uw desktop altijd en overal toegankelijk;

  Wij ontzorgen u en uw ICT-zaken volledig;

  Wij zetten uw oude omgeving volledig over;

  Wij bieden gebruiksvriendelijke producten;

  U werkt altijd in een veilige omgeving;

  Uitstekende en snelle online support;

  Ook uw bedrijfseigen applicaties online.

 • Onze partners

  Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Citrix en Microsoft bekend te maken. Hierdoor kunnen we onze klanten extra scherpe prijzen aanbieden en altijd de nieuwste producten.

   

  citrix-logo     microsoft-logo
   

 • Klantervaringen