Bel ons: +31 6 41159664

Alle voordelen

 

U bent volledig ontzorgd;

Uw desktop altijd, overal en vanaf elk device beschikbaar;

Altijd een super snelle online desktop;

Wij migreren uw omgeving volledig naar uw nieuwe online desktop;

Flexibele werktijden en werkomgeving, profiteer van het nieuwe werken;

Nooit meer omkijken naar back-ups;

Zeer gebruiksvriendelijke oplossingen;

Prijzige ICT-consultants zijn verleden tijd;

Optimale beveiliging en uitstekende support;

Moderne en personaliseerbare desktops;

Lagere investerings- en onderhoudskosten en lagere energiekosten.

 

 • Volledig ontzorgd +

  U bent volledig ontzorgd met onze online desktops en uw bedrijfseigen applicaties online
  Bubble–IT ontzorgt uw onderneming door het leveren van stabiele en altijd razendsnelle online werkomgevingen. Hierdoor hoeft u nooit meer om te kijken naar de bestaande computers en hiermee zijn dure consultants dan ook verleden tijd. Wij leveren al het benodigde support en zo kunt u blijven focussen op waar u goed bent. Ook leveren wij de zogenaamde “thin clients”, zeer goedkope computers waarmee uw werkomgeving nog steeds optimaal werkt, maar hiermee maakt u wel een besparing tot wel 90% op uw hardwarekosten. Eveneens zetten wij uw huidige omgeving volledig om naar uw nieuwe online desktop zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

  Bent u klaar met de zorgen die een traditionele omgeving met zich meebrengt?
  Snel verouderende servers, steeds maar weer updates uitvoeren buiten werktijd, en hoge onderhoudskosten? Bekende zaken zoals deze zijn met onze online desktops opgelost. Wij regelen alles voor u. Eveneens bieden wij het nodige support voor u en uw werknemers. Ook geven wij een uitleg bij u op locatie om het nieuwe werken uit te leggen en hoe verbinding gemaakt moet worden met uw desktop of applicaties. U kunt ook gerust bij ons langs komen voor een kop koffie of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 • Uw gegevens altijd veilig +

  Uw data blijft binnen Nederland
  Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en uw data is daarom in betrouwbare en professionele handen. De zorg waar uw data opgeslagen wordt nemen wij volledig voor u weg, aangezien uw data binnen het datacentrum en beheer van Bubble-IT blijft, en dus in Nederland. Indien gewenst kunnen wij uw data ook buiten Nederland opslaan.

  Wij gebruiken de nieuwste beveiligingsmethodes en encrypties
  Uw bestanden worden veilig opgeslagen in onze cloud, waar dagelijks een back-up van wordt gemaakt.
  Automatisch worden de bestanden versleuteld verzonden naar onze veilige cloud-omgeving, door middel van de nieuwste encrypties. Ook het gebruik van onze online desktops voldoet aan de hoogste eisen zoals het gebruik van de nieuwste encrypties en actieve bescherming tegen DDOS-aanvallen. Vervolgens kunt u vanaf iedere locatie veilig werken waardoor de samenwerking en de productiviteit verbeterd wordt. Bestanden die in uw online omgeving worden opgeslagen door mobiele apparaten zijn eveneens optimaal beveiligd en worden versleuteld verzonden naar de cloud.

 • Kostenbesparend +

  Vele lagere investeringskosten
  Cloudcomputing is voor bedrijven een goede oplossing om snelheid, rentabiliteit en bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Door gebruik te maken van onze online desktops kunt u altijd en overal ter wereld met elk gewenst device beschikken over uw desktop, applicaties en informatie. U hebt geen snelle computers en laptops meer nodig wat de investeringskosten sterk verlaagt. Ook software licenties van bijv. Windows 8.1 en Office 2013 regelen wij voor u. U betaald een vast bedrag per maand, per gebruiker zodat u nooit meer voor verassingen komt te staan.

  Dure ICT-consultants zijn verleden tijd
  Eveneens zijn dure consultants hiermee verleden tijd. Nu moet voor elk klein of groter probleem een dure ICT-consultant komen. Bij Bubble-IT krijgt u altijd het support op maat, zoals u dat wilt. Eveneens leveren wij het support direct online waardoor wij support én veel sneller, én veel goedkoper leveren. Uw support zit bij het gekozen pakket in zodat u ook hiermee niet voor verassingen komt te staan. Eén vast bedrag per maand, per gebruiker voor alles wat u bij ons afneemt!

 • 1

 

 

 • Waarom Bubble-IT

  Uw desktop altijd en overal toegankelijk;

  Wij ontzorgen u en uw ICT-zaken volledig;

  Wij zetten uw oude omgeving volledig over;

  Wij bieden gebruiksvriendelijke producten;

  U werkt altijd in een veilige omgeving;

  Uitstekende en snelle online support;

  Ook uw bedrijfseigen applicaties online.

 • Onze partners

  Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Citrix en Microsoft bekend te maken. Hierdoor kunnen we onze klanten extra scherpe prijzen aanbieden en altijd de nieuwste producten.

   

  citrix-logo     microsoft-logo
   

 • Klantervaringen